Zonnepanelen
images/zonepanelen_pannendak.jpg

Zonnepanelen, nog steeds een uitstekende investering

 

Bij Stephan Sollie koopt u niet enkel een PV-installatie, maar ook service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij berekenen aan de hand van uw ligging, oriëntatie, elctriciteitsprijzen, distributieprijzen, prosumententarief, etc... uw rendement en terugverdientijd. Onze opgegeven terugverdientijd en rendementen voor uw pv installatie kloppen en berekende rendementen van uw PV-installatie zijn meermaals in de praktijk bewezen. Onze installateurs zorgen tevens voor een perfecte afwerking en zorgen ervoor dat de kabels, etc zo veel mogelijk weggewerkt worden.
Zonnepanelen zijn nog steeds een uitstekende investering. Technologische vooruitgang en de wereldwijde prijsdaling van de PV-panelen wordt het investeren in zonneenergie elk jaar interessanter.

 

Energielening

Wilt U aan uw woning werken uitvoeren om energie te besparen, bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen ? Dan kan u deze werken misschien financieren met een energielening van de Vlaamse overheid. Deze energielening wordt uitgekeerd via de "energiehuizen". Elk energiehuis beslist zelf of zij een energielening uitkeren of niet.

Dit onder bepaalde voorwaarden. die U ook terugvind op de site van de Vlaamse overheid.

  • U kan maximaal 10.000,- euro lenen.
  • De intrest bedraagd maximaal 2%
  • De lening moet op 5 jaar terugbetaald worden.
  • Voor sommige doelgroepen bedraagt de intrest 0%

 

Hieronder ziet U de grafiek van de electriciteitsprijzen.

Bron: Vreg

energieprijzen mei 2017