Contact

Sollie BVBA
BTW BE0886.375.607


E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tel.: 
0477/488.844

 

Adresgegevens:

Cauwerburg 44
9140 Temse

Schillerstraat 20A
2050 Antwerpen

 

Facebook: Een offerte aanvragen:

Offerte zonnepanelen

solliebvba.be/nl/contacteer-ons

 

 

 Sollie BVBA is Solaredge Certified Installer:

Bovendien bieden we als enige Belgische installateur 25 jaar garantie!

Infraroodverwarming

De verwarming van de toekomst!

We zijn sinds kort trotse verdeler van "ComfortHeater", de energiezuinigste en milieuvriendelijkste verwarming van de toekomst.

Deze infraroodpanelen worden vervaardigd in Ludenscheid (DE) volgens de strengste Duitse normen. Zo garanderen we met ComfortHeater een aangename en gezonde verwarming, waarmee je in combinatie met zonnepanelen je huis gratis verwarmt!

Eenvoudige installatie én lange levensduur! Waar wacht je nog op? Vraag een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Vraag een offete aan

  

infraroodverwarming

ComfortHeater in een notendop

- 100% Duitse topkwaliteit

- Lange golf infraroodverwarming

- Aangename en gezonde verwarming

- Hoofd- of bijverwarming

- Héél zuinig

- CO2-arm

- Lange levensduur

- Tijdloos design

- Enkel verkoop via erkende verdelers

 

Sollie-Infraroodverwarming

Het zonnetje in huis

Met ComfortHeater haal je de zon letterlijk in huis via onzichtbare en gezonde lange golf-stralen. In combinatie met zonnepanelen verwarm je je woning dus gratis.

Infraroodverwarming verwarmt jou en je woning op een energie-efficiënte manier en voorziet je van warmte waar en wanneer je het wil. Per kamer kan je een andere temperatuur instellen, waardoor je enkel die ruimtes verwarmt die echt nodig zijn.

 

 

Infraroodpaneel

De warmte van wellness

Infraroodpanelen geven je een warmte die vergelijkbaar is met de zon. In tegenstelling tot een conventionele verwarming, verwarmen ze niet de lucht, maar het interieur, de vloer en de muren. Zo geniet je elke dag van een heerlijk wellnessgevoel in huis.

Het is overal mogelijk, ook bij jou thuis! Ik kom graag eens langs om je wat ideeën te geven op maat van jouw woning! Vraag gerust een vrijblijvende afspraak.

 

Praktisch en voordelig

De kosten van een infraroodverwarming liggen beduidend lager in vergelijking met andere technieken. Zo kan je tot maar liefst 30% besparen op je energiefactuur!

 

Elegant in elk interieur

Onze infraroodpanelen kunnen helemaal aangepast worden naar jouw smaak en interieur. Van spiegels tot krijtborden en zelfs kunstwerken - alles is mogelijk.

Reden te meer om niet te aarzelen: infraroodverwarming is de ideale stap naar een comfortabelere én energiezuinigere woning.

Neem contact op voor meer informatie of een voorstel op maat.

Vraag een offete aan